top of page

День Казки

«Дивосвіт» свої двері відчиняє і чарівну казку зустрічає…

Казка – це світ чарівний та незвичний, Казка – це диво, сповнене краси. Поринуть в казку, це ж бо так цікаво, Це справді свято, радість для душі!

Ось і прийшла довгоочікувана зустріч з казкою! Сьогодні ми побували в різних казкових образах і відчули себе справжніми акторами взявши участь у різних іграх та вікторинах. Виявилось, що ми всі гарно знаємо казки і їх героїв, коли проводили вікторину «Сторінками казок».

А от свою акторську майстерність діти змогли проявити у конкурсі на кращу постановку казки «Старі казки на новий лад». Вихованці табору творчо підійшли до підготовки конкурсних номерів: відбирали атрибути та готували яскраві костюми. Вдало було підібрано музичний та звуко-шумовий супровід, який додавав постановкам неповторного колориту.

Казки «Ріпка», «Іван царевич і змій Горинич» та «Червона Шапочка» дійсно ожили у виконанні дітей «на новий лад». Виступи вихованців були цікаві, з гумором і вирізнялися оригінальністю постановки так, що глядачі щиро співпереживали та підтримували свох героїв бурхливими оплесками.

Сьогодні казка навчала дітей бути дружніми, добрими та приходити на допомогу один одному.

Що було раніше
bottom of page