top of page

Закриття другої табірної зміни пришкільного табору «Дивосвіт»

«Дружній табір «Дивосвіт» відкриває нам свій світ, тож часу не гаємо і святкувати починаємо!» - саме під таким гаслом розпочала свою роботу ІІ табірна зміна пришкільного табору «Дивосвіт»! Для вихованців табору було підготовлено безліч сюрпризів, незабутніх вражень та хвилюючих моментів. Адже, кожний масовий захід в таборі – це миті творчого спілкування, незбагненного натхнення.

Кожне свято, яке проходило в таборі «Дивосвіт», а саме «Свято знайомства», «Свято загону», «День краси», «День туризму», «День Нептуна», «День казки», «День танців», «День дружби», «День патріота», «День юних обдарувань» та «Свято табору» – це феєричне театралізоване дійство, під час якого вихованці об’єдналися в одну велику дружню родину та під час якого діти зблизилися, почали краще відноситися один до одного, збагатили власний досвід взаємин, з’явилося почуття відповідальності за колектив, діти мали можливість проявити себе по-новому, розкрити власні таланти та здібності, показати себе у різних художніх амплуа, підвищити духовну культуру; розвинути мислення, увагу, особисті творчі, інтелектуальні, комунікативні, технічні та спортивні здібності.

А наші вихованці - талановиті, веселі, життєрадісні, повні нових ідей, ініціативні та товариські. Вони просто вражали всіх присутніх яскравими, феєричними та змістовними виступами, з використанням танців, пісень, віршів, загадок, анекдотів та дійових персонажів. Маленькі перемоги, радісні очікування чогось нового не пізнаного дають дітям можливість відчути себе дорослими. Ми сподіваємося, що табір «Дивосвіт» залишиться в пам'яті наших вихованців, адже, роздивляючись фотографії та малюнки свят, вони з радістю згадуватимуть своїх вихователів та друзів і обов’язково повернуться у наступному році!

Що було раніше
bottom of page