top of page

День природи

Людина – маленька часточка природи, тому кожному з нас потрібно жити в гармонії із навколишнім середовищем. Екологічна культура учнів – одна з необхідних складових рис справжнього громадянина, який займає в суспільстві активну життєву позицію. У цій діяльності виховується як любов до природи, так і творча активність. Саме з цією метою 11червня у пришкільному таборі «Дивосвіт» Криворізької гімназії № 127 був проведений День природи, який розпочався із традиційних моментів: ранкової зарядки, загонових справ, проведення інструктажів із техніки безпеки. У цей день діти відвідали басейн, гуртки « Оберіг», « Бібліотечний» «Мікроша», «Медіазнайка», «Веселі нотки», «Роботехніка», « Невнамовні рученята», «Гурток іноземних мов».

Після гуртків загони потрапили на чудову конкурсно – розважальну програму в парку гімназії «Літо – чудова пора». Кожен міг знайти заняття до смаку: загадки, естафети, конкурси, вікторини – і все це на тему природи рідного краю.

Навчити дітей любити рідний край, берегти природу, ознайомити з її різноманітністю і багатством, викликати бажання краще пізнати оточуючий світ, розкрити його незвідані таємниці – саме такі основні завдання цього дня.

Що було раніше
bottom of page